top of page
  • Снимка на автораVilner

Tesla Model 3 с интериор от Vilner: нищо общо със серийната скука

Монотонният свят на TESLA експлодира в цветовете на VILNER

 

Сивият дигитален мрак в интериора на един безшумен автомобил може да бъде оживотворен от стилна и позитивно предразполагаща комбинация от висококачествени материали, вписани в оригиналния дизайн на пътническото пространство – една неповторима атмосфера на тишина, спокойствие и пленително гостоприемство, което ви обгръща като домашна дреха.

Това е плетеница от тъкани и материи с магнетични цветове и изтънчен аромат, които изпълват със смисъл и жизнен тонус симбиозата от форма и функция – олицетворение на изискания перфекционизъм, който кореспондира с висшата академична класа на изящните изкуства.

Ръчно изваяният шедьовър на Студио Vilner подкупва с рафиниран лукс, който поглъща сетивата. Част от тъмната основа на фабричната еко кожа в интериора на Tesla е запазена, така че направените впоследствие промени да изпъкнат още по-ярко.

В центъра на композицията е тюркоазената вълнена дамаска с декоративен релеф, подобен на пепит. С нея са облечени основните части от седалките и облегалките. Същият цвят, но вече в по-равен десен (в който проникват почти незабележими кафяви нишки) се дублира още веднъж върху страничните колони и централната конзола, като обхваща изцяло сектора около прозрачния люк на покрива.

Твърде рафинираната, монотонна атмосфера в купето на оригинала, в която доминират всички нюанси на черното контрастира и със светлите акценти на кожените елементи с топъл меден оттенък, интегрирани към седалките, облегалките за глава и двата горни ръба на централната конзола.

При Tesla Model 3 стандартното арматурно табло е заменено от самостоятелен тъчскрийн, а на негово място е поставен декоративен дървен панел. При преработката, направена от Vilner Garage присъствието на този семпъл елемент е допълнително подчертано, тъй като част от кожата, използвана за тапицерията на вратите е с подобен цвят и така се създава усещането че таблото плавно прелива към тях.

Сенниците и предпазните колани също са подменени с цветни, както е декориран и малкият детайл на волана с надпис “Airbag”.

Всичко това придава на един типичен за дигиталната епоха автомобил неподправена изисканост, характерна за отдавна отминали времена, изпълнени с безметежност и идеализъм.Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page