top of page
  • Снимка на автораVilner

Mini Cooper S Italian Job

Световната тунинг сцена приветства новия проект на Vilner.

 

Световната тунинг сцена приветства новия проект на Vilner. Този път момчетата на Атанас Вилнер доработиха Mini Cooper S. Екстериорът на хеча е инспириран от култовия филм “The Italian Job”, а интериора, със светлата кафява кожа, е реплика на Bentley. С други думи друг британски премиум производител, като крайния резултат е достоен отговор на представения преди месец Mini Goodwod Cooper S – придворен проект на BMW и микс от Rolls и Мini (двете британски марки в портофолиото на немския концерн).


Mini-то на Vilner е по-модерния вариант с препратки към Continental GT. Всеки сантиметър от ръчно изработената кабина е покрит с мека кожа Nappa, алкантара и дебели стелки. Вътрешните кори на вратите са покрити с черна кожа, а сребристите елементи по таблото са боядисано наново с цвят, имитиращ алуминиевите акценти в истински интериор Bentley.

Що се отнася до външния вид, Vilner Мini Cooper S се отличава със сребристо матово фолио, черни ленти по продължение на цялата кола, черен отвор за въздух предния капак, аеродинамичен пакет и 18-цолови черни джанти с високоскоростни гуми.Последни публикации

Виж всички

留言


bottom of page