top of page
  • Снимка на автораVilner

Gentle Pagoda от Студио Vilner

Да се родиш през 63-та. Когато автомобилите са били само за избрани.

 

Когато скоростта не е била това, което е сега. Когато модата е била различна. Когато Mercedes 300 SL (W 198) и 190 SL (W121 BII) са били модерни, но не са били легенда.


Да остаряваш мъжкарски, за да се превърнеш в класика, достойна за възхищение и уважение. По романа на Студио Vilner с главно действащо лице Mercedes-Benz W113 Pagoda.

Типично в стила на Vilner легендарният автомобил е получил леки екстериорни намеси и пълно обновяване на интериора. Цветовете са топли и старинни - кафе и лате. Обърнато е внимание на всеки елемент и детайл от интериора. Изработката е прецизна, материалът е висококачествена естествена кожа в два цвята с декоративни светли шевове. Таблото е облечено в кожа, реставрирани са хромираните елементи и махагоновият волан. Дори багажникът е луксозно облицован като бутикова кутия за бижута. Едноименният твърд таван “пагода” също е получил нужната доза лукс и стил. Нежни бродирани надписи „Gentle Pagoda” красят интериора, като присъстват и по купето. Гравирани са също върху лайсните на вратите, които са алуминиеви и изкуствено състарени.


Студио Vilner се докосва до класиката и я съживява с необходимото уважение и старание! Точно както е било едно време... Когато автомобилите са били само за избрани.Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page