top of page
  • Снимка на автораVilner

Кибер Audi от Vilner

Българите, творим, правим качествен тунинг, при това на световно ниво.

 

Нека си го кажем. Когато от TG редакцията видим новина в англоезичен сайт, започваща с „The Bulgarian tuner Vilner...“ ни става едно такова, хубаво и леко гордо, че и ние – българите, творим, правим качествен тунинг, при това на световно ниво. Затова не пропускаме да отразим новостите, които нашите приятели ни пращат по пощата, за щастие често. Последното творчество на Vilner е любопитно и не заради новата база, която е използвана – Audi A3 MkI.


Ефектът от оптичния тунинг обаче е на световното ниво, на което ни свикна майсторското студио. Проектът е поръчан от родния клон на софтуерната компания ESET и реално ще представи страната ни на идна международна конференция, посветена на новостите в кибер бизнеса.


Автомобилът е боядисан във фирмените краски на ESET, като в началото е имало планове за кустомизация на броните и праговете, но впоследствие отпада, за да се подчертае естествената визия на А3.

Основният цвят на купето е бяла перла с сиво-сини отенъци, с акценти от черен тюркоаз. Екстериорните промени се изчерпват с новите джанти 17-ки, боядисани в бяло/тюркоаз, както и светлинните тела, произведени от Hella (фаровете) и InPro (стоповете).


За кибернизацията на интериора пък са използвани фините материали напа и алкантара, с доминиращ черен цвят и контрастни бели шевове. Стандартното пластмасово табло също е облечено в напа и алкантара, воланът е нов, а шайбите на километражите светят в ESET цветове.


Роботът, който е запазена марка за фирмата, гледа от светлата алкантара на облицовката на тавана. И за да съответства технологичното ниво на стилистиката, Vilner са вградили Samsung Android Galaxy Note устройство, вързано с две камери, монтирани отпред и отзад на автомобила. Саундът е с марка Ground Zero, a купето е специално третирано с шумоизолации, за максимално качество на звука.Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page